Κωνσταντίνα Κομμάτα: Βόλτα στην παραλία με τον Γιώργο Σαμαρά και την κορούλα τους
Εκπληκτική η φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός στα social media.
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Κωνσταντίνα Κομμάτα και Γιώργος Σαμαράς αφού στις 19 Μαΐου έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Η ηθοποιός γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο έχει αλλάξει τις ζωές τους.
Το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, ωστόσο το βράδυ του Σαββάτου (12/6), η Κωνσταντίνα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.
Οι δυο τους απόλαυσαν μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα μαζί με τη νεογέννητη κόρη τους, την ώρα που ο ήλιος δύει. Η ηθοποιός απαθανάτισε τη στιγμή και τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους γράφοντας: «Ο κόσμος μου».
Δείτε τη φωτογραφία:
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI



