Μαρία Σάκκαρη: Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
«Forehand to forehand παιδί μου»
Την πρώτη του φωτογραφία με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Μαρία Σάκκαρη ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram o γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
«Forehand to forehand παιδί μου» έγραψε ο γιος του πρωθυπουργού αναρτώντας μία φωτογραφία λίγο μετά την μεγάλη μάχη που έδωσε το χρυσό κορίτσι του ελληνικού τένις στα ημιτελικά του Roland Garros.
Να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη στην προσπάθεια της στο Γκραν Σλαμ του Παρισιού, με τις φήμες να τους θέλουν ζευγάρι εδώ και λίγες εβδομάδες.
Δείτε την τρυφερή ανάρτηση
- Με το Μετάλλιο του Δήμου Αθηναίων τιμήθηκε ο Νομπελίστας Λογοτεχνίας 2025 Λάσλο Κρασναχορκάι
- Οι επιζώσες του Έπσταϊν για την κακοποίηση και το δίκτυο των ισχυρών
- Ρωσία: Από ποιους ζητά χρήματα ο Πούτιν για να συνεχίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Δένδιας σε εφοπλιστές: Οι Ένοπλες Δυνάμεις χρειάζονται δωρεές, το υστέρημα του φορολογούμενου δεν καλύπτει τα πάντα
- Ιράν: Αυτά είναι τα στρατηγικής αξίας νησιά που μπορεί να γίνουν στόχος των ΗΠΑ
- Οι αλλαγές της FIFA: Νέα όρια χρόνου, ενισχυμένο VAR και αυστηρότεροι κανονισμοί στο Μουντιάλ 2026!


