Ο Φερνάντο Σάντος συνήθως δεν προβαίνει σε μεγάλες δηλώσεις, όμως λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Euro δε δίστασε να δηλώσει πως η Πορτογαλία πάει στη διοργάνωση για να υπερασπιστεί τον τίτλο της και να σηκώσει ξανά την κούπα.
Ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας τόνισε μάλιστα ότι θα πάρει βαλίτσες και τσιγάρα για ένα μήνα, μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης, στις 11 Ιουλίου.
«Ο στόχος είναι στόχος. Είμαι ξεκάθαρος ως προς αυτό, πάντα πάμε για να κερδίσουμε. Εγώ πάντως θα πάρω βαλίτσες και τσιγάρα για ένα μήνα» τόνισε ο 66χρονος προπονητής υπονοώντας πως σκοπεύει να μείνει σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, που αρχίζει στις 11 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 11 Ιουλίου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο προπονητής της Σενεγάλης Πάπε Τιαό, ζήτησε συγγνώμη για την κίνησή του να αποχωρήσει μαζί με την ομάδα του από το γήπεδο στον τελικό του Κόπα Άφρικα, εξηγώντας όμως ότι το έκανε γιατί αισθάνθηκε αδικία.
Το Αμβούργο έκανε την έκπληξη νικώντας τη Βενέτσια και οι ελπίδες του Άρη Betsson για πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup, αυξήθηκαν. Τα σενάρια πρόκρισης, η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα.