Μητσοτάκης: «Σβήνουμε το τσιγάρο και ανάβουμε τη φλόγα της ζωής»
Ανάρτηση του πρωθυπουργού για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος
«Ημέρα κατά του Καπνίσματος σημαίνει Ημέρα υπέρ της Ζωής. Την υποδεχόμαστε περήφανοι γιατί ο νόμος που ψηφίσαμε και πολλοί αμφισβήτησαν αποτελεί, πλέον, πραγματικότητα. Και γιατί αποδείξαμε ότι ναι, μπορούμε να αλλάζουμε τις συνήθειες που βλάπτουν εμάς και τους γύρω μας». Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος.
Επιπλέον επισημαίνει: «Πρόκειται, ωστόσο, για ένα διαρκές στοίχημα ζωής και πολιτισμού. Γι αυτό και δεν αρκούν μόνο οι 21 δράσεις της Πολιτείας εναντίον του καπνού. Είναι αναγκαία και η αλλαγή στην καθημερινή συμπεριφορά όλων μας. Ώστε μέχρι το 2025, οι καπνιστές στην Ελλάδα να έχουν μειωθεί τουλάχιστον κατά 30%».
«Από την εξάρτηση στην υγεία είναι μία ανάσα δρόμος. Γι’ αυτό σβήνουμε το τσιγάρο και ανάβουμε τη φλόγα της ζωής», καταλήγει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.
- Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Γιατί αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση ο Εργκίν Αταμάν…
- Ιστορικό Όσκαρ για την Ότομ Ντάραλντ Άρκαποου
- Χούντα ντυμένη Δημοκρατία: Πρώτη σύγκληση του κοινοβουλίου της Μιανμάρ υπό τον έλεγχο του στρατού
- O Ρισόν Χολμς κατέβασε τις φωτογραφίες με τον Παναθηναϊκό και μετά άλλαξε γνώμη
- Δολοφονία 20χρονου στη Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη φονική συμπλοκή
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Δευτέρας
- Ξανά πρόεδρος της Μπαρτσελόνα ο Λαπόρτα και το… γλέντησε με την ψυχή του (pic, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 16.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/davide-venturelli-lh0mqRUCrok-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442