Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου θα βρεθεί στη θέση της Βίκυς Καγιά στον επόμενο κύκλο του GNTM όπως έχει γίνει ήδη γνωστό
Πιο συγκεκριμένα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του OPEN πως «είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη! Είναι η πρώτη μέρα σήμερα και θα δούμε πως θα πάει. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε».
«Δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Ήταν όλο λίγο ξαφνικό και έγινε πολύ γρήγορα. Όπως γνωρίζετε μένω στην Αμερική οπότε δεν ήξερα και πως γίνονταν τα πράγματα εδώ. Τα καταφέραμε, όμως, ήρθα» πρόσθεσε το μοντέλο και νέα κριτής του GNTM. «Δεν γνωρίζω ακόμα να θα έχω και συμμετοχή στην παρουσίαση. Θα το δούμε με την παραγωγή».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας