Eurovision 2021: Ο νικητής του διαγωνισμού τραγουδάει το «El Diablo»
Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Maneskin, "τίμησε" την Έλενα Τσαγκρινού μετά την νίκη της Ιταλίας στην Eurovision, τραγουδώντας το El Diablo.
Ο Damiano David κρατώντας το βραβείο της Eurovision για το 2021 στο χέρι, άρχισε να τραγουδά το El Diablo, αμέσως μετά τη νίκη του στον διαγωνισμό.
Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Maneskin, «τίμησε» την Έλενα Τσαγκρινού μετά την νίκη της Ιταλίας στην Eurovision, τραγουδώντας το El Diablo.
Ο 22χρονος Ιταλός, μοιράστηκε μία ιστορία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τραγούδησε μαζί με τον Thomas Raggi (τον κιθαρίστα του συγκροτήματος) μερικούς στίχους από το τραγούδι της Έλενας Τσαγκρινού » El Diablo».
«Τι να πω, τι να πω αν όχι», είπε και συνέχισε τραγουδώντας με τον Thomas «Mama-mamacita, tell me what to do, Lo-la-lo-la-loca, I’m breaking the rules».
Δείτε το βίντεο
- Στην «Γη της Ελιάς», ο έρωτας οδηγεί σε επικίνδυνες επιλογές – Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια
- Αλλαγή γραμμής στην Premier League για τα σύμβολα Pride μετά από εσωτερικές αντιδράσεις
- myPROPERTY: Άνοιξε η πλατφόρμα για την έκπτωση ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένες κατοικίες
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι και οι 313 προσαχθέντες των επεισοδίων πέριξ του ΑΠΘ
- Box Now Accelerates Expansion with €20M Investment
- Συνέλαβαν 66χρονο στα Άνω Λιόσια με ναρκωτικά, όπλα και πυρομαχικά – Χτύπησε αστυνομικούς κατά τον έλεγχο



