Ο επόμενος κύκλος του GNTM είναι γεγονός αφού τα γυρίσματα για το ριάλιτι μοντέλων θα ξεκινήσουν τέλη Μαΐου.
Τι γίνεται όμως με την αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά;
Τα pre-castings ολοκληρώνονται και αναμένεται λίαν συντόμως η ανακοίνωση για το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της.
Κάποια από τα πετυχημένα μοντέλα που είχαν κάνει ραντεβού με την παραγωγή ήταν η Αγγελική Τσιώνου, η Αναστασία Περράκη, η Νάντια Σερλίδου και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.
Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του «Έλα Χαμογέλα» η επικρατέστερη είναι η Αγγελική Τσιώνου, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται.
Όπως θα ακούσετε, το Star αναζητά νέα πρόσωπα για το GNTM που θα δώσουν τον απαραίτητο αέρα ανανέωσης.
Η Ναταλία Ανδρικοπούλου όμως ανέφερε ότι έχει γίνει επικοινωνία και με τη Μαριέττα Χρουσαλά, παρόλο που το Star δεν επιβεβαιώνει τίποτα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας