Επίσημο: Στο Ντραγκάο ο τελικός του Champions League – Από 6.000 εισιτήρια οι φιναλίστ
Η UEFA ανακοίνωσε πως ο τελικός του Champions League μεταξύ Σίτι και Τσέλσι θα γίνει στο Ντραγκάο της Πορτογαλίας και οι δύο ομάδες θα πάρουν από 6.000 εισιτήρια
Στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στο Οπόρτο θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League, όπως ανακοίνωσε η UEFA επίσημα πριν από λίγο.
Η Τουρκία δεν μπορούσε να φιλοξενήσει τον τελικό της 29ης Μαΐου, αφού η Μεγάλη Βρετανία είχε ασκήσει… βέτο, με τους Άγγλους να ζητούν να γίνει στο Γουέμπλεϊ.
Ωστόσο, το γεγονός πως στην Αγγλία είχαν περιορισμό και στα ταξίδια και έπρεπε να μείνει κάποιος σε 7ήμερη καραντίνα, οδήγησε στην απόρριψη και αυτής της πρότασης, με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να επιλέγει την Πορτογαλία όπως και πέρσι.
Αυτήν τη φορά ο τελικός θα γίνει στο Ντραγκάο του Οπόρτο, και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο ομάδες θα προμηθευτούν από 6.000 εισιτήρια.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Τέλος η υπόθεση Σαντίνο Αντίνο για τον Παναθηναϊκό, με τον πρόεδρο της Γοδόι Κρους να δηλώνει πως η ομάδα του συμφώνησε με την Ρίβερ Πλέιτ για την πώληση του 20χρονου επιθετικού.
Κατώτερος των περιστάσεων ο Στεφάν Λανουά ο οποίος δεν μπορεί να ορίσει ρέφερι από άλλο προηγμένο πρωτάθλημα πλην της Bundesliga και όταν δεν έρχονται Γερμανοί καταφεύγει σε λύσεις ανάγκης
Ο Άγγλος πρώην διαιτητής της Premier League, Ντέιβιντ Κόουτι, δήλωσε ένοχος για κατοχή άσεμνου βίντεο με ανήλικο και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών.