Μαρία Τζινέρη: Με σπασμένο θώρακα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο
Στο νοσοκομείο ΚΑΤ νοσηλεύεται από την Κυριακή η Μαρία Τζινέρη. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε σφοδρό τροχαίο το απόγευμα της Κυριακής, όταν καθώς κατευθυνόταν στη Γλυφάδα, ένας ασυνείδητος οδηγός παραβίασε το stop, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση των δύο οχημάτων
Στο νοσοκομείο ΚΑΤ νοσηλεύεται από την Κυριακή η Μαρία Τζινέρη. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε σφοδρό τροχαίο το απόγευμα της Κυριακής, όταν καθώς κατευθυνόταν στη Γλυφάδα, ένας ασυνείδητος οδηγός παραβίασε το stop, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση των δύο οχημάτων.
Η Μαρία Τζινέρη έκανε γνωστή την είδηση του τροχαίου με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια περιέγραψε πώς συνέβη το ατύχημα.
«Από την Κυριακή το απόγευμα νοσηλεύομαι στο ΚΑΤ με σπασμένο θώρακα, ένα πολύ ωραίο κάταγμα στο δεξί μου χέρι, μετατόπιση σπονδύλου, πολλούς μώλωπες και πολλές κακώσεις στην λεκάνη. Ευτυχώς φορούσα ζώνη. Ένας ευσυνείδητος πολίτης, την Κυριακή το απόγευμα, ενώ κατευθυνόμουν προς Γλυφάδα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, αποφάσισε να παραβιάσει ένα stop. Έτσι γιατί γούσταρε, χωρίς φλας, χωρίς ειδοποίηση. Να μπει από την πρώτη λωρίδα στην τρίτη. Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι. Προσέχετέ τους» αναφέρει η Μαρία Τζινέρη.
- Φάμελλος για ακρίβεια: Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη ακόμα και το έθιμο της Τσικνοπέμπτης έχει γίνει πολυτέλεια
- Τρίπολη: Απομακρύνθηκε ο ανδριάντας του Κολοκοτρώνη από την Πλατεία Άρεως για συντήρηση
- Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι 16-14: Πέρασε ως πρώτος στα προημιτελικά του Champions League
- Λαζόπουλος για την τραγωδία στην Χίο: Στο ψηφιακό κράτος του Μητσοτάκη δεν δουλεύει ούτε μία κάμερα
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0: Ανώτερος ο «δικέφαλος» προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου (vids)
- Καναδάς: 18χρονος ο δράστης της επίθεσης – Εννέα οι νεκροί, οι πέντε μαθητές

