Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντέλ: Γιορτάζει τα γενέθλιά της και πανηγυρίζει την ελευθερία της

Αντέλ: Γιορτάζει τα γενέθλιά της και πανηγυρίζει την ελευθερία της

Τρεις σπάνιες φωτογραφίες της μοιράστηκε η Αντέλ για να γιορτάσει τα 33α γενέθλιά της, δείχνοντας πιο ανανεωμένη από ποτέ

Τρεις σπάνιες φωτογραφίες της μοιράστηκε η Αντέλ για να γιορτάσει τα 33α γενέθλιά της, δείχνοντας πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Τονίζοντας ξεκάθαρα το γεγονός πως είναι πλέον ελεύθερη – πριν από λίγο καιρό οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό της – η διάσημη τραγουδίστρια έγραψε στη λεζάντα: «Thirty Free» με τις φωτογραφίες να την δείχνουν πόσο ευτυχισμένη είναι.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε τρία στιγμιότυπα: στο ένα χορεύει, σε μια άλλη απολαμβάνει μια βουτιά στη θάλασσα, φορώντας ένα μαγιό με μακριά μανίκια , ενώ στην τρίτη ποζάρει τελείως ακομπλεξάριστη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

Τις ευχές τους έστειλαν και οι φίλοι της, με τον μακιγιέρ και κολλητό της Μάικλ Άστον, να αναρτά άγνωστα στιγμιότυπα των δυο τους, ενώ και ο καλύτερός της φίλος Πολ Ντρέιτον, μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες τους.

Η φίλη της και συγγραφέας Λόρα Ντόκριλ έδειξε μια άλλη πλευρά της Αντέλ, καθώς είχε μεταμορφωθεί σε Τζορτζ Μάικλ της εποχής του «Faith».

Tα γενέθλια της μεταμόρφωσης

Υπενθυμίζεται ότι στα περσινά της γενέθλια η Αντέλ πόσταρε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία έκανε τον γύρο των social media καθώς η διάσημη τραγουδίστρια φαινόταν πραγματικά αγνώριστη.

Η διάσημη βρετανίδα τραγουδίστρια, έχοντας απαλλαγεί από 45 ολόκληρα κιλά, έχει αποκτήσει αναλογίες μοντέλου, όμως η αλλαγή αυτή δίχασε τους θαυμαστές της.

Όπως είχε αποκαλύψει στο παρελθόν, τον τελευταίο χρόνο ακολουθούσε ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής προκειμένου να χάσει ορισμένα κιλά.

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

Ο πρώην προσωπικός γυμναστής της βγήκε τότε μπροστά για να την υπερασπιστεί με ένα post στο Instagram.

Όπως ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Ως πρώην προσωπικός προπονητής της Αντέλ, θεωρώ ότι είναι απογοητευτικό να διαβάζουμε αρνητικά σχόλια και κατηγορίες που αμφισβητούν τον τρόπο με τον οποίο έχασε βάρος. Μετά την προσωπική μου εμπειρία όταν δούλεψα μαζί της και στα πάνω της και στα κάτω της, έχω να πω ότι πάντα βαδίζει στο ρυθμό της, με τους δικούς της όρους. Ποτέ δεν υπονόμευσε το ταλέντο που της έδωσε ο Θεός.

Ποτέ δεν προσποιήθηκε ότι ήταν κάτι που δεν ήταν. Αυτό που είδατε ήταν αυτό που έχει συμβεί. Και όλοι το λάτρεψαν! Όταν ξεκινήσαμε το ταξίδι μας μαζί με την Adele, δεν ήταν ποτέ για να γίνει υπερβολικά αδύνατη. Ήταν για να γίνει υγιής .

Ειδικά μετά την εγκυμοσύνη και μετά τη χειρουργική επέμβαση. Όταν έχασε τα 25 κιλά, ανακοινώθηκε η περιοδεία, έπρεπε να ετοιμαστούμε για ένα εξαντλητικό πρόγραμμα 13 μηνών. Εκείνη την εποχή, η προπόνηση έγινε πιο εντατική και έκανε καλύτερες επιλογές για φαγητό.

Ως αποτέλεσμα, έχασε σημαντικό βάρος και οι άνθρωποι το έβλεπαν. Ο μετασχηματισμός του σώματός της ήταν είδηση σε όλα τα μέσα ενημέρωσης. Η προσοχή που δημιούργησε ήταν εντυπωσιακή. Από τότε που μετακόμισε στο Λος Άντζελες, είναι σίγουρο ότι υπέστη μερικές σκληρές προσωπικές αλλαγές.

Είναι φυσικό ότι με την αλλαγή έρχεται μια νέα αίσθηση του εαυτού μας η οποία θέλει την καλύτερη δυνατή έκδοσή μας. Αγκάλιασε καλύτερες διατροφικές συνήθειες και δεσμεύτηκε για την φυσική της κατάσταση και «ίδρωσε».

Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος ή πιο ευτυχισμένος γι ‘αυτήν! Αυτή η μεταμόρφωση δεν προορίζεται για πωλήσεις άλμπουμ, δημοσιότητα ή για να είναι πρότυπο. Το κάνει για τον εαυτό της, για την Adele. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι αναγνωρίζουν και εκτιμούν τη σκληρή δουλειά που έκανε η Adele για να βελτιωθεί μόνο, γι’ αυτήν και για την οικογένειάς της.

Δεν έχασε το βάρος για να φανεί στους άλλους, για να αισθάνονται άσχημα για τον εαυτό τους. Αυτός ο προσωπικός μετασχηματισμός δεν έχει καμία σχέση με εμένα ή εσάς. Είναι για την Adele και πώς θέλει να ζήσει τη ζωή της. Δεν έχει αλλάξει από την Αντέλ με την οποία μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε. Απλώς υπάρχει λίγο λιγότερη από αυτήν και είναι αρκετή για όλους».

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024