Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη Γάλλος φοιτητής που διοργάνωσε κορονοπάρτι
Έπειτα από καταγγελία αστυνομικοί πήγαν σε διαμέρισμα όπου και διαπίστωσαν ότι υπήρχε σε εξέλιξη πάρτι νεαρών φοιτητών από το εξωτερικό
Στη σύλληψη ενός νεαρού φοιτητή από τη Γαλλία που διοργάνωσε κορονοπάρτι προχώρησαν τα ξημερώματα του Πάσχα οι αρχές στη Θεσσαλονίκη.
Έπειτα από καταγγελία αστυνομικοί πήγαν σε διαμέρισμα της οδού Ικτίνου όπου και διαπίστωσαν ότι υπήρχε σε εξέλιξη πάρτι νεαρών φοιτητών από το εξωτερικό, σύμφωνα με το thestival.gr.
Συνελήφθη ο 21χρονος διοργανωτής και του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ. Σε βάρος των 8 συμμετεχόντων βεβαιώθηκαν παραβάσεις για άσκοπη μετακίνηση και καλούνται να πληρώσουν 300 ευρώ έκαστος.
- Ελένη Φουρέιρα: Κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς στο Spotify
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της
- Βασιλιάς Κάρολος: Κουρτίνες από παλάτι του έγιναν κάλτσες για φιλανθρωπία
- Το «διάβασμα» του Μαρτίνεθ και η… πολυφωνία στην επίθεση – Έτσι έφυγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ η Βαλένθια (vids)
- Συντάξεις: Στις 19 Δεκεμβρίου οι πρώτες καταβολές
- Σεισμός 4,3 Ρίχτερ ανοιχτά του Γερολιμένα Λακωνίας τα ξημερώματα
- Φέτα: Φόβοι για έλλειψη λόγω ευλογιάς προβάτων – Τι «είδε» το BBC
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ για την 7η συνεχόμενη νίκη στη Super League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442