Φοίβος Βουτσάς: Πασχαλινή επίσκεψη στη νονά του Μάρθα Καραγιάννη
Η Αλίκη Κατσαβού και ο μικρός Φοίβος επισκέφθηκαν την θρυλική ηθοποιό που συμβαίνει να είναι και νονά του
Χωρίς τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά θα περάσουν φέτος το Πάσχα η Αλίκη Κατσαβού και ο μικρός γιος τους, Φοίβος Βουτσάς.
Για αυτό και η συγκίνηση της Αλίκης Κατσαβού ήταν ακόμη μεγαλύτερη, όταν επισκέφθηκαν τις νονές του μικρού Φοίβου για να πάρουν τα πασχαλινά δώρα.
Να θυμίσουμε πως η η βάπτιση του μικρού Φοίβου έγινε στις 22 Ιουλίου του 2017 στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής με τέσσερις νονούς: Μάρθα Καραγιάννη, Ντόρα Δούμα, Βάσω Δημητρακοπούλου και τον θεατρικό επιχειρηματία Μάνο Τάκαρη.
Ο θάνατος του Κώστα Βουτσά τάραξε τα πάντα στις ζωές του, με την Αλίκη Κατσαβού να μιλά με τα πιο τρυφερά λόγια για τον αξέχαστο κωμικό με τον οποίο και απέκτησαν μαζί έναν γιο.
Δείτε τη γλυκιά φωτογραφία:
View this post on Instagram
- ΗΠΑ: Πως γιόρτασαν οι celebrities το Πάσχα;
- Ο Λανουά σε αναμμένα κάρβουνα με τους ξένους διαιτητές
- Στρατηγική επένδυση της Allwyn στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ»
- Ισραήλ: Ο στρατός σκότωσε λάθος ανθρώπους σε απόπειρα δολοφονίας μέλους της Χεζμπολάχ
- Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ΕΛΤΑ στον Μαραθώνα
- Συντάξεις: Πότε θα καταβληθούν για τον μήνα Μάιο
- Συναγερμός στην αγγλική αστυνομία για τον ημιτελικό Κυπέλλου Τσέλσι – Λιντς στο Γουέμπλεϊ
- Μελίσα Γκίλμπερτ – Γνώριζε ότι ο σύζυγός της κατηγορούνταν για σεξουαλική κακοποίηση πριν τον γάμο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442