ΝΔ για δηλώσεις Τσίπρα: Λέει ό,τι φαντάζεται για μια μεταρρύθμιση που δεν έχει καν παρουσιαστεί
«Ο κ. Τσίπρας κατασκευάζει πάλι ψεύτικους εχθρούς, για να κάνει ξανά ψεύτικους πολέμους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το εργασιακό νομοσχέδιο
«Ο κ. Τσίπρας κατασκευάζει πάλι ψεύτικους εχθρούς, για να κάνει ξανά ψεύτικους πολέμους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το εργασιακό νομοσχέδιο.
Η Πειραιώς υπογραμμίζει πως ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας για τα εργασιακά, «λέει ό,τι φαντάζεται πώς περιλαμβάνει μία μεταρρύθμιση που δεν έχει, καν, παρουσιαστεί» και προσθέτει πως «μιλάει με κλισέ και συνθήματα του μακρινού παρελθόντος, τη στιγμή που οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν σύγχρονα προβλήματα».
Σε μια τέτοια εκδήλωση, σχολιάζει αιχμηρά η ΝΔ, «ταίριαζε γάντι η παρουσία του γνωστού “κατεβάζουμε τον διακόπτη”, Νίκου Φωτόπουλου, που πήρε τον λόγο αμέσως μετά τον κ. Τσίπρα, για να πει όσα επαναλαμβάνει μονότονα εδώ και δεκαετίες».
Και καταλήγει πως ο ΣΥΡΙΖΑ «με μπροστάρη τον κ. Φωτόπουλο, πορεύεται στον 21ο αιώνα με συνθήματα του 19ου».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας