Γιάννης Λαγός: Το πρώτο tweet του χρυσαυγίτη μετά τη σύλληψή του
Ο Γιάννης Λαγός έγραψε μέσα από το περιπολικό όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ένα οργισμένο tweet, στο οποίο δηλώνει περήφανος ενώ τονίζει πως τον πάνε φυλακή κλέφτες και ανθέλληνες.
Συνελήφθη νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ο χρυσαυγίτης Γιάννης Λαγός, στις Βρυξέλλες.
Λίγα μετά τη σύλληψή του ο Λαγός δεν έχασε χρόνο να κάνει ανάρτηση στο Twitter και όπως φαίνεται δεν αντιμετώπισε πολύ… ψύχραιμα την κατάσταση στην οποία βρέθηκε.
Ο Γιάννης Λαγός έγραψε μέσα από το περιπολικό όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ένα οργισμένο tweet, στο οποίο δηλώνει περήφανος ενώ τονίζει πως τον πάνε φυλακή κλέφτες και ανθέλληνες.
Συγκεκριμένα έγραψε:
«Είμαι σε Βελγικό περιπολικό. Οι κλέφτες, άθεοι και ανθέλληνες με πάνε φυλακή. Μένω πιστός για Χριστό και Ελλάδα. Είμαι περήφανος που δεν προσκύνησα ποτέ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ».
Είμαι σε Βελγικό περιπολικό.Οι κλεφτες,άθεοί και ανθέλληνες με πάνε φυλακή. Μένω πιστός για Χριστό και Ελλάδα. Είμαι περήφανος που δεν προσκύνησα ποτέ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ #AstraZeneca#Εμβολιο
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.