Οι παίκτες της Γιουβέντους, ΜακΚένι, Ντιμπάλα και Αρτούρ, θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο, καθώς διοργάνωσαν ένα «κορωνοπάρτι» ενώ είναι σε ισχύ τα μέτρα κατά του Covid-19.
Η αστυνομία, όπως γράφoυν ιταλικά μέσα, έφτασε στο σπίτι του πρώτου μετά από καταγγελία των γειτόνων του, όμως ο ίδιος δεν άνοιγε την πόρτα στα αρμόδια όργανα.
Όταν τελικά το έκανε, οι αρχές βρήκαν εκείνον και τους συμπαίκτες του με άλλους φίλους, να αψηφούν την απαγόρευση κυκλοφορίας η οποία είχε ξεκινήσει δύο ώρες πριν.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 400 €, όπως ορίζει το κράτος, ωστόσο οι τρεις παίκτες αναμένεται να λάβουν βαρύτερη ποινή από την ίδια τους την ομάδα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.