Θέμης Αδαμαντίδης: Ποια είναι η σχέση του με την Δανάη Μπάρκα;
Ο τραγουδιστής μίλησε σε κάμερα της πρωινής εκπομπής του Mega και αποκάλυψε κάτι που δεν γνώριζαν πολλοί
Σε μια διαδικτυακή συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό με τίτλο «Ηχογράφημα αγάπης, που διοργανώνεται από τη Finix Records θα συμμετάσχει ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Πίτσα Παπαδοπούλου. Τη συναυλία θα παρουσιάσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
Ο Θέμης Αδαμαντίδης, μιλώντας σε κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» υποστήριξε πως η συναυλία δεν έχει μόνο φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αλλά και διασκεδαστικό, για να χαρεί ο κόσμος.
Για την καριέρα του είπε πως «από το τραγούδι έχω την αγάπη του κόσμου και κάποια τραγούδια που με έχουν σημαδέψει», ενώ μίλησε και για συνεργασίες που θα ήθελε να κάνει με κάποιους καλλιτέχνες πριν σταματήσει το τραγούδι.
Μίλησε και για την Δανάη, η οποία είναι ανιψιά του και είπε ότι δίνει χαρά στον κόσμο και καλή διάθεση. Ο ίδιος την παρακολουθεί όσο πιο συχνά μπορεί.
- Κατεχόμενα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη από τον γιο του Ερντογάν στον Ερχιουρμαν
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ


