Ο Μέμφις Ντεπάι φερόταν έτοιμος να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα, καθώς, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ η ομάδα της Βαρκελώνης τού έχει κάνει πρόταση για τετραετές συμβόλαιο και είναι στις τελικές επαφές για την απόκτηση του το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του με τη Λιόν.
Σύμφωνα, όμως, με τη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», η Παρί Σεν Ζερμέν έχει μπει «σφήνα» στις επαφές του Ντεπάι με την ισπανική ομάδα και τού έχει κάνει καλύτερη πρόταση για να προτιμήσει το «Παρκ ντε Πρενς» από το «Καμπ Νου».
Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο τεχνικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λεονάρντο, έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του και τον «φλερτάρει» για να προτιμήσει την πρόταση της ομάδας του, με το ποσό που του προτείνει για τετραετές συμβόλαιο να είναι μεγαλύτερο από αυτό που του πρότεινε η Μπαρτσελόνα.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερά η ομάδα με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στη Super League, με τους «ερυθρόλευκους» μάλιστα να παρουσιάζουν και τη μεγαλύτερη αύξηση τον τελευταίο μήνα.
Η Μπαρτσελόνα έδειξε την αδυναμία του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα από τους γκαρντ και ο Μόντε Μόρις έρχεται για να δώσει πολλές και σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.