Ο Μέμφις Ντεπάι φερόταν έτοιμος να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα, καθώς, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ η ομάδα της Βαρκελώνης τού έχει κάνει πρόταση για τετραετές συμβόλαιο και είναι στις τελικές επαφές για την απόκτηση του το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του με τη Λιόν.
Σύμφωνα, όμως, με τη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», η Παρί Σεν Ζερμέν έχει μπει «σφήνα» στις επαφές του Ντεπάι με την ισπανική ομάδα και τού έχει κάνει καλύτερη πρόταση για να προτιμήσει το «Παρκ ντε Πρενς» από το «Καμπ Νου».
Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο τεχνικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λεονάρντο, έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του και τον «φλερτάρει» για να προτιμήσει την πρόταση της ομάδας του, με το ποσό που του προτείνει για τετραετές συμβόλαιο να είναι μεγαλύτερο από αυτό που του πρότεινε η Μπαρτσελόνα.
Ένα σφύριγμα στο τελευταίο ματς της Χάποελ Τελ Αβίβ, έβγαλε τον Δημήτρη Ιτούδη από τα ρούχα του, με τον Έλληνα τεχνικό να ορμάει στους διαιτητές και τον πάγκο της ομάδας του να προσπαθεί να τον συγκρατήσει με νύχια και με δόντια.
Τα πάντα έκανε ο Μπάμπης Κωστούλας στο 2-0 της Μπράιτον επί της Μπέρνλι, «γεμίζοντας» τη στατιστική του στο πρώτο ματς που φόρεσε φανέλα βασικού στην Premier League.
Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε ένα ακόμη χατ τρικ συνεχίζοντας της μοναδικές παραστάσεις του με τη φανέλα της Μπενφίκα και ο πορτογαλικός Τύπος έχει... ξεμείνει από αποθεωτικά σχόλια για τον Έλληνα επιθετικό.
Τρία ματς περιλαμβάνει το «μενού» της Κυριακής που ολοκληρώνει την 13η αγωνιστική της Stoiximan GBL, με το σημαντικότερο να διεξάγεται στο Αλεξάνδρειο όπου ο Άρης Betsson υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Καρδίτσα ο Παναθηναϊκός.