Ο Πέπ Γκουαρντιόλα ψάχνει λύση για την επίθεση, καθώς έχει αποφασίσει πως η φετινή σεζόν θα είναι η τελευταία του σταρ της ομάδας, Σέρχιο Αγουέρο, στη Μάντσεστερ Σίτι και ήδη ψάχνει για τον αντικαταστάτη του.
Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα το «Sky Sports» εξετάζει προσεκτικά την περίπτωση του Ντάνι Ινγκς της Σαουθάμπτον για να καλυφθεί το κενό του βετεράνου Αργεντινού στην επίθεση της ομάδας.
Ο Καταλανός τεχνικός είναι θαυμαστής του Ερλινγκ Χάαλαντ, αλλά δεν θέλει να διαταράξει τις ισορροπίες στην ομάδα του και θα κινηθεί για μια πιο προσιτή λύση και ο Αγγλος φορ είναι μια από αυτές, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ.
Η φετινή σεζόν στην κανονική περίοδο της Eurolewague που ολοκληρώθηκε αποτελεί ρεκόρ σε όλα τα επίπεδα για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όπως ανακοινώθηκε.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου ιδιωτικού προπονητικού κέντρου μπάσκετ σε έκταση 8.000 τ.μ. στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Θα είναι έτοιμο το προσεχές Φθινόπωρο.
Αγαπητός Διακογιάνης και Νίκος Ζήσης αναμένεται να έχουν συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της Euroleague, Τσους Μπουένο στο πλαίσιο της Final-4 της Αθήνας.
Ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για τον Βινίσιους, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ, με έναν χρόνο να απομένει για την ολοκλήρωσή του.