Κινητοποίηση επικρατεί στον Παναθηναϊκό, αφού εντοπίστηκαν φορείς του κοροναϊού στον έλεγχο της Παρασκευής.
Από τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας, τρία ήταν τα μέλη που διαγνώστηκαν με την Covid-19.
Όμως, κανένας από τους θετικούς δεν είναι ποδοσφαιριστής.
Αμέσως ενεργοποιήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι ασθενείς τέθηκαν σε καραντίνα.
Σήμερα (20/3) όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα ελεγχθούν εκ νέου, ώστε να επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει άλλο κρούσμα.
Φυσικά, το ζητούμενο για τους Πράσινους είναι να περιορίσουν τη διασπορά, εάν υπάρχει, και να περιορίσουν το ιικό φορτίο.
Για την ώρα ο Λάζλο Μπόλονι υπολογίζει τους διαθέσιμους παίκτες για το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης και δεν υπάρχει ένδειξη για νέα απουσία.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.