Αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα κάνει ο Χρήστος Αλμπάνης.
Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και θα δοκιμάσει αύριο να μπει με τους υπόλοιπους. Αν τα καταφέρει, τότε θα αυξήσει τις ελπίδες του για να είναι στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ.
Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΑΕΚ για τη σημερινή προπόνηση:
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Οι Χρήστος Αλμπάνης, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 16.00.
Ο Καταλανός προπονητής της Σίτι, έστειλε μήνυμα στον 22χρονο χαφ της ομάδας του, μετά την εντυπωσιακή σέντρα στον Φόντεν, στο τρίτο γκολ των «πολιτών» εναντίον της Σάντερλαντ
LIVE: ΑΕΛ Novibet – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την αναμέτρηση ΑΕΛ Novibet – Παναθηναϊκός για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.