Όταν ο Αντετοκούνμπο πετύχαινε career high κόντρα στους Σίξερς (pic, vid)
Σαν σήμερα (17/3), πριν από δύο χρόνια, ο Γιάννη Αντετοκούνμπο κατάφερε να πετύχει το career high του στο ΝΒΑ, χωρίς όμως να αποτρέψει την ήττα από του Φιλαδέλφεια Σίξερς.
Ήταν μια μέρα σαν τη σημερινή πριν από δύο χρόνια ακριβώς, για την ακρίβεια το ημερολόγιο έγραφε 17 Μαρτίου του 2019 και οι Μιλγουόκι Μπακς υποδέχονταν του Φιλαδέλφεια Σίξερς στο Ουισκόνσιν.
Έπειτα από μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες, νικητές έφυγαν με σκορ 130-125 ο Τζοέλ Εμπίιντ με την παρέα του, σε ένα άκρως εντυπωσιακό παιχνίδι, με τον Καμερουνέζο να έχει 40 πόντους και 15 ριμπάουντ, σε μια τρομερή εμφάνιση.
Αυτή όμως δεν ήταν η καλύτερη επίδοση της αναμέτρησης, καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να μην οδήγησε την ομάδα του στη νίκη, όμως τα νούμερα του ήταν τρομακτικά.
Συγκεκριμένα, ο «Greek Freak» στα 36 λεπτά που αγωνίστηκε σημείωσε 52 πόντους, θέτοντας το ρεκόρ καριέρας του, με 15/26 σουτ εντός πεδιάς, ενώ γέμισε τη στατιστική του με 16 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ, πραγματοποιώντας μια μοναδική παράσταση.
Two years ago today, Giannis Antetokounmpo scored 52 points in a 130-125 loss to the Philadelphia 76ers, a mark that still stands as Giannis’s career high https://t.co/RcweCxJVXi
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.