Μετά το My Style Rocks, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει παραμείνει εκτός τηλεόρασης. Όμως τώρα, όλα δείχνουν ότι έχει έρθει η ώρα να την ξαναδούμε στις οθόνες μας.

Συγκεκριμένα, μετά από έντονη φημολογία για το τηλεοπτικό της μέλλον, τώρα σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1, η όμορφη παρουσιάστρια βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον ΣΚΑΙ.

«Ο ΣΚΑΙ ετοιμάζει ένα ριάλιτι, το Αγρότης Μόνος Ψάχνει. Κατά πάσα πιθανότητα θα το παρουσιάσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κάνει επαφή με τον ΣΚΑΙ και είναι η επικρατέστερη για παρουσιάστρια. Θα γίνουν επαφές με άλλες δύο παρουσιάστριες», ανέφερε το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ANT1.

Μεταξύ άλλων, αυτό σημαίνει ότι το κανάλι του Φαλήρου δεν θα προχωρήσει τελικά στη συνεργασία που συζητιόταν με την Ανθή Σαλαγκούδη – η οποία ωστόσο δεν αποκλείεται να πάρει κάποιον άλλο ρόλο σε κάποια άλλη εκπομπή.

Φυσικά, προς το παρόν τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί, επομένως μένει να δούμε αν, τι και πότε θα ανακοινωθεί από τον ΣΚΑΙ ή την ίδια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ: