Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Αναδιώτης: «Είναι πιθανό να έχω ασκήσει λεκτική βία και ζητώ συγγνώμη»

Νίκος Αναδιώτης: «Είναι πιθανό να έχω ασκήσει λεκτική βία και ζητώ συγγνώμη»

Ο Νίκος Αναδιώτης παραδέχτηκε on camera ότι έχει περάσει πολύ δύσκολα σε τηλεοπτική εργασία και συγκεκριμένα όταν ήταν σε μια εκπομπή στον ALPHA.

O Νίκος Αναδιώτης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για όλους για όλα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ζήτημα των καταγγελιών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στο χώρο της ελληνικής showbiz.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Αναδιώτης  είπε χαρακτηριστικά:

«Με λυπεί πάρα πολύ το γεγονός. Εγώ δεν έχω δεχτεί κάτι αντίστοιχο. Πιο πιθανό να έχω κάνει εγώ λεκτική βία σε κάποιον παρά να μου έχουν κάνει και ζητώ συγνώμη» παραδέχθηκε ο ηθοποιός.

«Τώρα, όλα τα υπόλοιπα όπως η σεξουαλική παρενόχληση, προσπαθούσα να τα αποφεύγω λίγο διπλωματικά, με χιούμορ και κάνοντας ότι δεν άκουσα».

Τα «καρφιά» για την Σπυροπούλου

Λίγο μετά ο Νίκος Αναδιώτης παραδέχτηκε on camera ότι έχει περάσει πολύ δύσκολα σε τηλεοπτική εργασία και συγκεκριμένα όταν ήταν σε μια εκπομπή στον ALPHA.

Αυτό ήταν κάτι που συζητήθηκε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της και η παρουσιάστρια θέλησε να επισημάνει ότι ο Νίκος Αναδιώτης είχε περάσει πολύ καλά όσο ήταν στο Happy Day.

«Θέλετε να κατονομάσουμε την εκπομπή; Σε άλλη μία ήταν εδώ στον ALPHA», είπε η παρουσιάστρια.

«Έχω περάσει δύσκολα σε τηλεοπτική μου συνεργασία αλλά μπορεί να φταίω εγώ γιατί δέχθηκα. Σε μία παρελθοντική στο κανάλι που δουλεύεις (Alpha). Θα μπορούσα να είχα φύγει. Οπότε δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν ότι δεν μου φέρθηκαν καλά. Από τη στιγμή που έμεινα, δεν παραπονιέμαι. Δεν γνώριζα πως αυτά που πέρναγα και αν θα αντέξω. Ήταν από τις λίγες τηλεοπτικές δουλειές που έχω συμμετάσχει, είτε σε εκπομπή είτε σε σίριαλ, που δεν πήγαινα με πολύ χαρά. Ξέρω όμως γιατί το έπαθα… Γιατί ήμουν άπληστος. Ήταν η ταυτόχρονη περίοδος που είχα και σε σειρά καλό ρόλο και τις πέντε μέρες και ήθελα και το Σαββατοκύριακο να κάνω και το άλλο. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα! Η απληστία μου με έφαγε. Δεν πειράζει, μάθημα είναι και αυτό» αποκάλυψε, επίσης, με ειλικρίνεια ο Νίκος Αναδιώτης.

Να θυμίσουμε πως ο Νίκος Αναδιώτης συμμετείχε και στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, «Σπίτι μου σπιτάκι μου».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε ο Νίκος Αναδιώτης στη συνέντευξή του:

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024