Η Ελένη Φουρέιρα υποδέχεται στο αποψινό live του House of Fame La Academia τους δεκαοκτώ διαγωνιζόμενους που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν κοινό και κριτική επιτροπή.
Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος θα κρίνουν τις εμφανίσεις των συμμετεχόντων αποφασίζοντας ποιοι από αυτούς αξίζει να συνεχίσουν.
Από την τελική βαθμολογία που θα συγκεντρώσουν οι σπουδαστές τέσσερις βαθμοί θα αφαιρεθούν από την Έλενα Ροϊνού που ψηφίστηκε αρνητικά από τους συγκάτοικούς της.
Όταν το live ολοκληρωθεί ένας «σπουδαστής» θα αποχωρίσει από το House of Fame La Academia.
Το παιχνίδι θα κριθεί ανάμεσα στις: Αλεξάνδρα Κολαΐτη, Πηνελόπη Τσιακυρίδου και Αναστασία Μπίσυλα . Η ψηφοφορία συνεχίζεται και το τηλεοπτικό κοινό θα έχει τον τελευταίο λόγο.
Να τι θα ερμηνεύσουν απόψε οι «σπουδαστές»:
Γιάννης Αρβανιτίδης: «Μην ξαναρθείς» (Αντώνης Ρέμος) Άρης Βανταράκης και Έλενα Δομάζου: «Εγώ κι Εσύ» (Τόλης Βοσκόπουλος – Μαρινέλλα) Θέμης ως «Holly Grace»: «Αυτός που περιμένω» (Άννα Βίσση) Μαριάννα Κάρα: «You keep me hangin’ on» (Kim Wilde) Βένια Καραγιαννίδου: «Deja vu» (Έλενα Παπαρίζου ft. Marseaux) Αλεξάνδρα Κολαΐτη: «I feel good» (James Brown) Χρύσα Μαλακόζη: «Που και που» (Γιάννα Τερζή) Κόνη Μπιζιντή: «Havana» (Camila Bello) Αναστασία Μπίσυλα: «Siboney» (Connie Francis) Γιώργος Ντίνος: «Everybody’s got to learn sometime» (Zucchero) Στέφανος Πιτσίνιαγκας: «Μισή καρδιά» (MELISSES) Έλενα Ροϊνού: «Ακρογιαλιές Δειλινά» (Imam Baildi) Γιώργος Σπετσιώτης: «Θέλω να σε ξαναδώ» (Πάνος Κιάμος-Super Sako ft BO) Πηνελόπη Τσιακυρίδου: «Πάτωμα» (Τάνια Τσανακλίδου) Μηνάς Τσουκάνης: «Γιατί» (Πυξ Λαξ) Obi: «Savage Love» (Jason Derulo) Jimmy Sion: «Καλώς σας βρήκα» (Γιώργος Μαζωνάκης)
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας