Αθανασιάδης : «Μετά τη διακοπή θα είμαστε πλήρεις»
Ο Γιώργος Αθανασιάδης μίλησε για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ μετά τα τελευταία αποτελέσματα.
Ο Γιώργος Αθανασιάδης μίλησε στη NOVA ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ αλλά και τις πολλές απουσίες που υπάρχουν στην ομάδα.
Όσα είπε ο Αθανασιάδης:
Για το ματς με τον Βόλο:
«Το θετικό είναι ότι προκριθήκαμε. Το κρατάμε και προχωράμε».
Για το αν τον προβληματίζει κάτι σχετικά με τις τελευταίες παρουσίες της ΑΕΚ:
«Όλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Δεν με προβληματίζει κάτι, περιμένουμε την κλήρωση του Κυπέλλου και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό»
Για την προσωπική του απόδοση:
«Παιχνίδι με παιχνίδι νιώθω καλύτερα. Φαίνεται και στο γήπεδο. Βοηθάω την ομάδα, η ομάδα βοηθάει εμένα και προχωράμε».
Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα:
«Είναι μια οργανωμένη ομάδα που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο γήπεδο για να τα καταφέρουμε».
Για τους πολλούς τραυματισμούς της ΑΕΚ:
«Έχουμε παίξει πάνω από 35 παιχνίδια, τα παιδιά έχουν πίεση και κούραση. Μετά τη διακοπή θα είμαστε πλήρεις».
Για τις πολλές αλλαγές στην άμυνα:
«Όταν μπαίνει ένας νέος παίκτης στην ομάδα πρέπει να τον κάνεις να νιώσει άνετα. Εγώ από τη θέση μου προσπαθώ κάθε νέο παίκτη να τον ενθαρρύνω».
- Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-1: Σοκ για τους Καταλανούς και «φωτιά» στη La Liga! (vid)
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
- Τα όμορφα πρότζεκτ, όμορφα μπορούν να καούν
- Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε το πέναλτι – Εκτέλεσε α λα Πανένκα και απέκρουσε ο γκολκίπερ της Σενεγάλης (vid)
- Χαμός στον τελικό του Κόπα Αφρικα: Έφυγαν οι Σενεγαλέζοι στο 97′ μετά το πέναλτι υπέρ του Μαρόκου (vids)
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 4-0: Με τέσσερα γκολ του Γιόβιτς η «Ένωση» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442