Ουσκόκοβιτς : «Μπορούμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό στην έδρα του»
Ο Αλέκσα Ουσκόκοβιτς αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως πιστεύει ότι ο Σέρβοι θα μπορέσουν να φύγουν με το διπλό από τον Πειραιά.
Ο Ερυθρός Αστέρας θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της Euroleague, και ο Αλέκσα Ουσκόκοβιτς μίλησε για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.
Ο Σέρβος παίκτης τόνισε πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα διαθέτει μεγάλη εμπειρία και πως είναι καιρός για τον Ερυθρό Αστέρα να φύγει με το διπλό από τον Πειραιά.
Οι δηλώσεις του Αλέκσα Ουσκόκοβιτς:
«Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Παίζει καλύτερα στην έδρα της, στον Πειραιά. Μολονότι έχουμε χάσει αρκετά παιχνίδια στα τελευταία δευτερόλεπτα και παρά τα προβλήματα που υπάρχουν λόγω του κοροναϊού και του μικρού rotation, στα μάτια μου πιστεύω ότι προοδεύουμε σαν ομάδα.
Κάποια στιγμή θα κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια και περιμένουμε να συμβεί άμεσα. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, όμως πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε στην Ελλάδα».
- «Δεν ελπίζουμε, αλλά δεν σταματάμε» – Ο πατέρας του Αλέξη Τσικόπουλου μιλά στο in για την εξέλιξη των ερευνών
- Περιστέρι Betsson – Καρδίτσα 82-69: «Βαθιά» ανάσα για τους Περιστεριώτες (vid)
- «Προδομένη» νιώθει η Βικτόρια Μπέκαμ από τον Μπρούκλιν -Τον προστάτευε επί χρόνια από «σκοτεινές ιστορίες»
- Η βαθμολογία της Super League μετά τις νίκες Ολυμπιακού και ΑΕΚ – Ντέρμπι την επόμενη αγωνιστική
- Κρίσεις Ταξιάρχων Ελληνικής Αστυνομίας – Τοποθετήθηκαν οι Υποστράτηγοι
- Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορεί τους Δημοκρατικούς της Μινεσότας ότι «υποκινούν εξέγερση»
