Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα : Ο Λαπόρτα υπόσχεται στον Μέσι… πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί

Μπαρτσελόνα : Ο Λαπόρτα υπόσχεται στον Μέσι… πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί

Μέσω ενός βίντεο, ο Ζουάν Λαπόρτα υπόσχεται στον Λιονέλ Μέσι, πρόταση ανανέωσης την οποία δεν θα μπορέσει να την... απορρίψει!

Είναι αναμφίβολα το μεγάλο φαβορί στις ερχόμενες διοικητικές εκλογές της Μπαρτσελόνα που είναι προγραμματισμένες να γίνουν στις αρχές του Μαρτίου. Ο λόγος φυσικά για τον Ζουάν Λαπόρτα που όσο περνάνε οι μέρες, τόσο και πιο πιθανή φαντάζει η νέα του θητεία στους «μπλαουγκράνα».

Βασικός στόχος του Καταλανού δικηγόρου, είναι η ανανέωση του Λιονέλ Μέσι που αντικειμενικά τη δεδομένη στιγμή μοιάζει αρκετά δύσκολη. Η σχέση που έχει ωστόσο ο Λαπόρτα με τον Μέσι και το πρότζεκτ που έχει ετοιμάσει, ίσως να ανατρέψουν την κατάσταση και να κρατήσουν τον pulga στο «Καμπ Νόου», με τα τελευταία δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για συνεχής επικοινωνία των δύο ανδρών.

Ο Λαπόρτα έβγαλε το βίντεο της καμπάνιας του και φυσικά πρωταγωνιστής δεν θα μπορούσε να μην είναι ο Λέο Μέσι. Ο Καταλανός μιλάει σε μία… κούκλα που φοράει τη φανέλα με τον αριθμό «10» και το όνομα του Αργεντινού.

Ο Λαπόρτα υπόσχεται στον Μέσι, πρόταση την οποία δεν μπορεί να αρνηθεί, γεμίζοντας παράλληλα με αισιοδοξία τους φιλάθλους των «μπλαουγκράνα». «Θα σου κάνω μία πρόταση την οποία δεν θα μπορέσεις να αρνηθείς. Φαίνεσαι ωραίος, καλή τύχη».

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024