Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μέσι «καθάρισε» την Έλτσε (3-0)

Ο Μέσι «καθάρισε» την Έλτσε (3-0)

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα βρήκε τις λύσεις στο δεύτερο και με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι που πέτυχε δύο γκολ, έφτασε σε άνετη νίκη με 3-0 επί της Έλτσε. Στο -5 από την Ατλέτικο αλλά με ματς περισσότερο πλέον οι Καταλανοί.

Πίσω της άφησε η Μπαρτσελόνα την γκέλα με την Κάντιθ αφού επικράτησε με 3-0 της Ελτσε στο Καμπ Νου για την εξ αναβολής αναμέτρηση της πρεμιέρας της La Liga. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λιονέλ Μέσι που πέτυχε δύο γκολ και ανέβηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ με 18 γκολ. Στο -5 από την Ατλέτικο αλλά με ματς περισσότερο οι «μπλαουγκράνα», στην προτελευταία θέση έμεινε η Έλτσε.

Η Μπαρτσελόνα απείλησε πρώτη μόλις στο 2′ αλλά ο Μπαδία απέκρουσε το πλασέ του Τρινκάο και δύο λεπτά μετά ο Μπογέ έφτασε κοντά στο γκολ αλλά αστόχησε από το σημείο του πέναλτι. Στο 20′ ο Τρινκάο νικήθηκε ξανά από τον Μπαδία, αυτή τη φορά σε τετ α τετ με το παιχνίδι να κυλά στο πρώτο μέρος έχοντας την Μπάρτσα να πιέζει και να ψάχνει χώρους και τους φιλοξενούμενους να είναι επικίνδυνοι στην κόντρα.

Με το ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, ήρθε και το γκολ για τους Καταλανούς με τον συνήθη ύποπτο. Ο Μέσι ξεκίνησε μια κούρσα λίγο μετά τη σέντρα, έδωσε για τον Μπρέιθγουεϊτ που με τακουνάκι του έστρωσε για το 1-0. Αυτό ήταν το έβδομο σερί ματς που ο Αργεντινός βρήκε δίχτυα στη La Liga.

Στο 68′ ο Μέσι «χτύπησε» και πάλι τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Ο Ντε Γιονγκ με ωραία προσπάθεια έδωσε για τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα κι εκείνος πλάσαρε για το 2-0 φτάνοντας τα 13 γκολ μέσα στο 2021. Στο 73′ ήρθε και το 3-0 με τον Μέσι να κάνει τη σέντρα, τον Μπρέιθγουεϊτ να δίνει τη δεύτερη ασίστ του στο ματς και τον Άλμπα με προβολή να σκοράρει.

Στο 82′ ο Γκριεζμάν είχε μια καλή ευκαιρία για το 4-0 αλλά αστόχησε από δύσκολη θέση με την Μπαρτσελόνα να στρέφει πλέον την προσοχή της στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με την τέταρτη της βαθμολογίας Σεβίλλη (27/2).

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024