Με συνταγή Λάρισας και Σβάρνα δεξί μπακ η ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα
Ξανά με 4-4-2 και τους Ολιβέιρα – Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης η ΑΕΚ. Μόνη αλλαγή σε σχέση με το ματς με την ΑΕΛ στα μπακ όπου ξεκινούν οι Σβάρνας και Μιτάι.
Όπως στη Λάρισα έτσι και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο Μανόλο Χιμένεθ παρατάσσει την ΑΕΚ με πολύ επιθετικό σχήμα και διάταξη 4-4-2. Μόνη διαφοροποίηση οι Σβάρνας και Μιτάι που παίρνουν θέση στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα αντί των Μπακάκη και Λόπες.
Ο Αθανασιάδης θα είναι κάτω από το τέρμα, στην άμυνα οι Σβάρνας, Νεντελτσεάρου, Λάτσι και Μιτάι, Σιμάνσκι – Μάνταλος στα χαφ, Γκαρσία – Τάνκοβιτς στα άκρα και οι Ολιβέιρα – Καρίμ στην κορυφή της επίθεσης.
Στον πάγκο: Τσιντώτας, Λόπες, Χνιντ, Νταντσένκο, Κρίστιτσιτς, Σαμπανάτζοβιτς, Αλμπάνης, Κοσίδης και Χριστόπουλος
Η ενδεκάδα του Αστέρα: Τσιφτσής, Κώτσιρας, Άλβαρες, Καστάνιο, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Τιλίκα, Φερνάντεθ, Σίτο, Μπαράλες.
Η νέα γκέλα των «κόκκινων» οδήγησε σε ξέσπασμα των οπαδών της πρωταθλήτριας Αγγλίας, με τον προπονητή της Λίβερπουλ να χάνει την… μπάλα και τον πρώην κάπτεν των «κόκκινων» να κάνει λόγο για «μη αποδεκτά αποτελέσματα»
Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύθηκε πολύ να κερδίσει στην Πυλαία τον ΠΑΟΚ και ο Εργκίν Αταμάν άφησε αιχμές προς κάποιους παίκτες του, τονίζοντας πως θα μπουν στο «περιθώριο».