Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φρίκη: Έριξε στον γκρεμό την έγκυο γυναίκα του για να της «φάει» τα λεφτά

Φρίκη: Έριξε στον γκρεμό την έγκυο γυναίκα του για να της «φάει» τα λεφτά

Την έριξε από τον γκρεμό προκειμένου να εισπράξει την ασφάλεια ζωής της.

Σοκ προκαλεί μία φρικτή δολοφονία στην Τουρκία με μία έγκυο γυναίκα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Mirror, ο σύζυγός της 32χρονης Τουρκάλας την έριξε από τον γκρεμό προκειμένου να εισπράξει την ασφάλεια ζωής της. Ο 40χρονος σκότωσε την 7μηνων γυναίκα του ενώ βρίσκονταν σε διακοπές και μόλις είχαν βγάλει μία selfie.

Η 32χρονη Semra Aysal σκοτώθηκε τον Ιούνιο του 2018 ενώ ήταν διακοπές με τον 40χρονο σύζυγό της, Hakan Aysal.

Σύμφωνα με τις Αρχές ο 40χρονος έριξε στον γκρεμό την 7μηνων έγκυο γυναίκα του προκειμένου να εισπράξει τα χρήματα από την ασφάλεια ζωής της.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, ο Hakan Aysal είχε κάνει ασφάλεια ζωής στην 32χρονη σύζυγό του λίγους μήνες πριν να την δολοφονήσει.

Ωστόσο, δεν κατάφερε ποτέ να ολοκληρώσει το σχέδιό του που έβαλε σε εφαρμογή τον Ιούνιο του 2018 καθώς η έρευνα που ήταν σε εξέλιξη για τις συνθήκες θανάτου της Semra δεν επέτρεψε την εκταμίευση της αποζημίωσης από την ασφαλιστική εταιρεία.

Σύμφωνα με την Mirror, ο αδερφός της 32χρονης υποστήριξε ότι όταν πήγαν στο νεκροτομείο για να πάρουν το πτώμα ο Hakan δεν ήταν καθόλου στεναχωρημένος.

Ο ίδιος κατήγγειλε, δε, ότι «η αδερφή μου δεν ήθελε να έχει δάνεια αλλά μετά τον θάνατό της ανακαλύψαμε ότι ο Hakan είχε πάρει τρία δάνεια στο όνομά της».

Ο 40χρονος από την πλευρά του, σύμφωνα με την Mirror, υποστήριξε ότι είχε πάθος με τα extreme sports πριν τον γάμο του και γι’ αυτό έκανε ασφάλεια ζωής. Ερωτηθείς γιατί είχε φροντίσει να είναι αυτός που θα εισπράξει τα χρήματα αν πεθάνει η σύζυγός του, απάντησε ότι «δεν είχα δώσει σημασία στις λεπτομέρειες, εγώ απλά έφερα τη σύζυγό μου να υπογράψει, δεν γνώριζα ότι υπήρχε τέτοιος όρος».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024