Παναγιωτοπούλου για Ευθυμιάδη: «Μπήκε με μέσο στο Ντόλτσε Βίτα»
"Ωραιοπαθή" και "καβαλημένο" χαρακτήρισε επίσης τον παλιό της συμπρωταγωνιστή η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου
Η Άννα Παναγιωτοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη περίοδο του Ντόλτσε Βίτα και τη συνεργασία της με τον Θανάση Ευθυμιάδη.
Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τη χημεία που είχε με τον Θανάση Ευθυμιάδη στο επιτυχημένο σίριαλ του Mega, η Άννα Παναγιωτοπούλου σχολίασε:
“Μεταξύ μας, δεν ήταν και πάρα πολύ καλή η σχέση με τον Θανάση Ευθυμιάδη. Ήταν λίγο καβαλημένος ο Θανάσης! Ήταν και είναι ωραιοπαθής! Είχε ένα μέσο που μπήκε, που δεν χρειάζεται να το πω τώρα αλλά κάποιος τον έστειλε εκεί. Ήταν σίγουρο δηλαδή αυτό και μέσα από αυτό είχε και μια έπαρση”.
Από την άλλη, η μεγάλη ηθοποιός θυμήθηκε και αξέχαστες στιγμές γέλιου στα γυρίσματα του σήριαλ, φέρνοντας για παράδειγμα το χαρακτηριστικό επεισόδιο όπου η Σάσα (Κατιάνα Μπαλανίκα) θέλει να εντυρφήσει στην ποίηση για χάρη ενός άντρα που είχε ερωτευτεί.
- ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-3: Πήρε το ντέρμπι και έβαψε «ερυθρόλευκο» το League Cup
- «Ήταν βάρβαρα βασανιστήρια» – Φρικιαστικές μαρτυρίες επιζώντων από τις «θεραπείες» μεταστροφής
- Πολεμικό κλίμα καλλιεργεί το Μαξίμου με τους αγρότες: Τρακτέρ κινείται με την όπισθεν εναντίον ΜΑΤ – Βροχή δακρυγόνων
- Ωραίο το πουλόβερ σου – Μήπως είναι φτιαγμένο από μαλλί gay προβάτων;
- Γερμανία: Δια πυρός και σιδήρου ο Μερτς – Το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο που έθεσε σε δοκιμασία την κυβέρνηση
- Live streaming: Η κλήρωση του Μουντιάλ 2026




