Ένα livestreaming ενός εικονικού δικαστηρίου που προχώρησε στο Τέξας απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον όταν ένας δικηγόρος εμφανίστηκε ως γάτα στην οθόνη.

Ο δικαστής Roy B. Ferguson του 394ου δικαστικού δικαστηρίου στο Τέξας απευθύνθηκε ευγενικά στη γάτα στο εικονικό δωμάτιο, προτείνοντας στον δικηγόρο Ροντ Πόντον να προσαρμόσει τις ρυθμίσεις του sto Zoom. Το «ατύχημα»  δημοσιεύτηκε από το κανάλι YouTube του δικαστηρίου.

«Κύριε Ponton, πιστεύω ότι έχετε ενεργοποιήσει ένα φίλτρο στις ρυθμίσεις βίντεο», είπε ο δικαστής. Το μικρό, λευκό γατάκι φαινόταν λυπημένο με τα μάτια του μελαγχολικά-μια σκέτη γλύκα. Το γατάκι, μάλιστα, άνοιξε το στόμα του για να μιλήσει.

«Ναι, με ακούτε;», είπε ο Πόντον μέσα από το φίλτρο γάτας!

Ο Φέργκιουσον επιβεβαίωσε ότι το ατύχημα του Ζουμ συνέβη την Τρίτη.

«Στην πραγματικότητα συνέβη. Δεν είναι ούτε ψέμα, ούτε αστείο», είπε ο Φέργκιουσον στο CNN μέσω τηλεφώνου.

Το φίλτρο Zoom αφαιρέθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα από εκείνη τη στιγμή, είπε ο γατοδικηγόρος.

«Μάλλον ένα παιδί θα χρησιμοποιούσε τον υπολογιστή και θα ενεργοποίησε αυτό το αστείο και γλυκό φίλτρο», σχολιάστηκε. »

Ο Πόντον είπε στο CNN ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή της γραμματέα του για την ακρόαση και υποψιάζεται ότι αυτή ή η κόρη της χρησιμοποίησαν τελευταία την εικόνα της γάτας.

Ο δικηγόρος χρησιμοποίησε τον λογαριασμό του στο Twitter για να ενημερώσει τον κόσμο με μια ανακοίνωση σχετικά με τη χρήση του Zoom.

«Εάν ένα παιδί χρησιμοποίησε τον υπολογιστή σας, πριν εγγραφείτε σε μια εικονική ακρόαση, ελέγξτε τις επιλογές βίντεο ζουμ για να βεβαιωθείτε ότι τα φίλτρα είναι απενεργοποιημένα. Αυτό το γατάκι μόλις έκανε μια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με μια νομική υπόθεση«, έγραψε στο Twitter και δημοσίευσε έναν σύνδεσμο για το βίντεο της ακρόασης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο