Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για δεύτερη φορά στη σεζόν.
Συγκρίνουμε τα ρόστερ των δύο ομάδων σε σχέση με πέρυσι, ενώ κάνει έναν μίνι απολογισμό για τη μέχρι τώρα πορεία τους στη Euroleague.
Με μια πρόχειρη ματιά στο υλικό των δύο αιωνίων παρατηρούμε πως υπήρξαν σημαντικές αλλαγές από την περσινή χρονιά κάτι που θα μπορούσε να είναι και μια απάντηση όσον αφορά το πως τα πηγαίνουν φέτος.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο Εβάν Φουρνιέ τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής για το περιστατικό στο ματς με τον Πανιώνιο και χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Πρόστιμο από τον ΕΣΑΚΕ στον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Ανάμεσα στην Εθνική Γαλλίας και την Εθνική Σενεγάλης κλήθηκε να επιλέξει ο Μαμαντού Ντιακόν της Γκενκ, με τον συμπαίκτη του Χρήστου Τζόλη να επιλέγει τελικά τη δεύτερη.