Ήταν αναμενόμενο, καθώς η εικόνα της Τσέλσι από τις αρχές του Δεκέμβρη μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν κάκιστη.
Ο Φρανκ Λάμπαρντ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας που αγάπησε και από την οποία αγαπήθηκε, καθώς, όπως αποδείχτηκε, ο ρόλος αυτός μάλλον ήταν δυσκολότερος από ό,τι φανταζόταν.
Έπειτα από 18 μήνες στο τιμόνι των Μπλε, ο Λάμπαρντ ενημερώθηκε το πρωί της Δευτέρας για την απόλυσή του από τον πάγκο της ομάδας, με τη διοίκηση να τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του.
Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να μην ήταν το αναμενόμενο, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως η προπονητική πορεία του Άγγλου στο σύλλογο θα ξεχαστεί έτσι απλά.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.