Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μουρίνιο: Η Λίβερπουλ γνωρίζει πως μπορεί και πάλι να πάρει τον τίτλο

Μουρίνιο: Η Λίβερπουλ γνωρίζει πως μπορεί και πάλι να πάρει τον τίτλο

Η Τότεναμ υποδέχεται απόψε τη Λίβερπουλ και ο Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στη μάχη του τίτλου

Μεγάλο ματς απόψε στο Λονδίνο, με την Τότεναμ να φιλοξενεί τη Λίβερπουλ στις 22:00 και τον Ζοσέ Μουρίνιο να μιλά τόσο για την αναμέτρηση όσο και για τη μάχη του τίτλου, λέγοντας πως οι Κόκκινοι μπορούν να κατακτήσουν και πάλι το πρωτάθλημα, και μάλιστα πως αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά.

Αναλυτικά όσα είπε ο πορτογάλος προπονητής.

«Όταν κερδίσεις μία φορά τον τίτλο, τότε γνωρίζεις ότι έχεις την ομάδα για να τον κερδίσεις και δεύτερη φορά. Αν δεν τον έχεις κερδίσεις ποτέ, τότε θα έχεις το ερωτηματικό αν έχεις ό,τι χρειάζεται για να τον κερδίσεις, αν είσαι αρκετά καλός για να το κάνεις και τι πρέπει να βελτιώσεις. Όταν τον έχεις κερδίσεις, γνωρίζεις πως είσαι η καλύτερη ομάδα, και η Λίβερπουλ δεν τον κέρδισε απλώς, αλλά τον κέρδισε τόσο άνετα.

Οπότε γνωρίζουν τι ομάδα έχουν και τι παίκτες έχουν. Γνωρίζουν ότι μπορούν να το κάνουν ξανά. Περίμενε κανείς να έχει η Λίβερπουλ μια ίδια πορεία με την περσινή, όπου κέρδιζε, κέρδιζε και κέρδιζε ασταμάτητα. Εγώ δεν το περίμενα, γιατί αυτά που έκαναν ήταν πολύ δύσκολα. Το να κερδίσεις τον τίτλο δεύτερη φορά είναι εξίσου δύσκολο ή και περισσότερο δύσκολο. Νομίζω όμως πως πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν ξανά τον τίτλο και αυτό είναι που θέλουν να κάνουν.

Καμία ομάδα δεν ξεκινά με νίκες και έχει μόνο νίκες έπειτα από κάποιους μήνες και 19 ματς. Όλοι περνούν από δύσκολες περιόδους. Κάποιοι νωρίς, άλλοι αργότερα και κάποιοι στη μέση. Η Λίβερπουλ διανύει μια περίοδο κατά την οποία τα αποτελέσματα δεν έρχονται όπως τα θέλουν. Ο προπονητής όμως είναι ο ίδιος, οι παίκτες είναι οι ίδιοι και το ρόστερ είναι το ίδιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πορτογάλος τεχνικός.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024