Το μεγάλο ντέρμπι του Νησιού ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ στο πλαίσιο του FA Cup κλέβει την παράσταση με τις δύο ομάδες να είναι έτοιμες για τη… μάχη.
Ο Σόλσκιερ άφησε εκτός ενδεκάδας Ντε Χέα και Μπρούνο Φερνάντες, με τον Φαν ντε Μπέεκ να παίρνει τη θέση του Πορτογάλου. Μέσα και ο ΜακΤόμινεϊ για τη Γιουνάιτεντ.
Στον αντίποδα, ο Γερμανός έδωσε ανάσες σε Μανέ, Τσέμπερλεϊν, με τους Φιρμίνο, Σαλάχ να επιστρέφουν ενδεκάδα της Λίβερπουλ. Στην αποστολή των Reds ο Τσιμίκας.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή