Η νύφη μαχαίρωσε τον γαμπρό νομίζοντας ότι την απατά
Ένας θερμόαιμος μεξικάνικος γάμος θα μείνει στην ιστορία για όλους τους λάθος λόγους
Αν ζούσε ο Λόρκα, θα έγραφε το sequel του «Ματωμένου Γάμου» του με έμπνευση ένα πραγματικά απίθανο περιστατικό που συνέβη στην μεξικανική πόλη Σονόρα.
Συγκεκριμένα, μέσως μετά την τελετή, η νύφη Leonora μαχαιρώνει αδίστακτα τον γαμπρό Juan επειδή είδε φωτογραφίες του με άλλη γυναίκα. Όμως ήταν τόσο τυφλωμένη από τη ζήλια της, που δεν πρόσεξε ότι στις φωτογραφίες εικονιζόταν… εκείνη!

Η αστυνομία κατάφερε να ηρεμήσει την έξαλλη νύφη, η οποία αποδέχτηκε πως έκανε λάθος, ωστόσο οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Ευτυχώς, ο άμοιρος γαμπρός είναι καλά στην υγεία του καθώς μαχαιρώθηκε στο πόδι, ενώ όπως δήλωσε δεν σκοπεύει να ζητήσει διαζύγιο μετά από την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε.
Αυτός ξέρει…
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά «δεν αντέχει» τους μισούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ – Και πιο πολύ τον Όουεν Γουίλσον
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
- 18 χρόνια και 1.297 αγώνες: Ο ΛεΜπρόν για πρώτη φορά μονοψήφιος από το 2007!
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442