Απέναντι στον Ράφαελ Ναδάλ και στον Άλεξ ντε Μινόρ θα βρεθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ενώ ο Μιχάλης Περβολαράκης θα παίξει με Μπαουτίστα Άγκουτ και Τζον Μίλμαν, στο ATP Cup, που θα ξεκινήσει σε μία εβδομάδα στη Μελβούρνη.
Στην κλήρωση η ελληνική ομάδα βρέθηκε στο 2ο όμιλο της διοργάνωσης, μαζί με την Ισπανία και την οικοδέσποινα Αυστραλία.
Η κάτοχος του τίτλου Σερβία (Τζόκοβιτς, Λάγιοβιτς) θα είναι στον 1ο όμιλο με Γερμανία (Ζβέρεφ, Στρουφ) και Καναδά (Σαποβάλοφ, Ρλάονιτς), στον 3ο υπάρχουν Αυστρία (Τιμ, Νόβακ), Ιταλία (Μπερετίνι, Φονίνι) και Γαλλία (Μονφίς, Περ) και στον 4ο Ρωσία (Μεντβέντεφ, Ρούμπλεφ), Αργεντινή (Σβάρτσμαν, Πέγια) και Ιαπωνία (Νισικόρι, Νισιόκα).
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.