Η Super League δίνει σκυτάλη στο Κύπελλο και ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη χιονισμένη Νέα Μεσημβρία όπου ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ.
Όσοι αγωνίστηκαν στο «Γεντί Κουλέ» έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν σε υψηλή ένταση δίνοντας έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή.
Νέα προβλήματα τραυματισμών δεν προέκυψαν για τον Πάμπλο Γκαρσία, με τον Ενέα Μιχάι να είναι ο μοναδικός παίκτης στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ.
Την Τρίτη (19.01) οι ποδοσφαιριστές των Θεσσαλονικέων θα προπονηθούν στις 12:00 στη Νέα Μεσημβρία.
Η Εθνική πόλο σαρώνει τους πάντες στο διάβα της μέχρι στιγμής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο και ο Στέλιος Αργυρόπουλος κλέβει την παράσταση με τα εκπληκτικά γκολ που πετυχαίνει.
Ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (18/1, 17.00) εκτός έδρας παιχνίδι στη Λάρισα, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.
Ευχές για την κατάκτηση του τροπαίου του Κόπα Άφρικα έστειλε ο Ολυμπιακός στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί βασικός στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα στο Μαρόκο και τη Σενεγάλη το βράδυ της Κυριακής.
Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Τόμας Φρανκ, καθώς η διοίκηση της Τότεναμ εξετάζει το σενάριο απόλυσής του μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Γουέστ Χαμ.