Στην Ντινάμο Σάσαρι θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ίθαν Χαπ, καθώς η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Αμερικανού πάουερ φόργουορντ.
Ο πρώην παίκτης των ερυθρολεύκων, άφησε την Φορτιτούντο Μπολόνια η οποία βρίσκεται στην 13η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος, για να μετακομίσει στην Ντινάμο Σάσαρι η οποία είναι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Τη φετινή σεζόν στη Serie A, ο Ίθαν Χαπ μετράει 13,5 πόντους, 9,1 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ ανά αγώνα.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Με ένα γκολ του Λούκα Γιόβιτς η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης πριν υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι κορυφής. Φώναξαν για φάουλ στη φάση του γκολ οι Αρκάδες.
Ταϊρί, Μέλβιν και Χουγκάζ έδωσαν πολύτιμες επιθετικές λύσεις στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Πανιώνιο κι έτσι ο ΠΑΟΚ, νίκησε με 70-67 κι έφυγε νικητής από τη Γλυφάδα σε ματς για την 16η αγωνιστική.