Η Μπεκατώρου κατονόμασε τον παράγοντα που την κακοποίησε σεξουαλικά
Σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με την Σοφία Μπεκατώρου να κατονομάζει τον υπεύθυνο για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη.
Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν πλέον οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις στην σοκαριστική υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου.
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες μετά τις καταγγελίες της πρώην Ολυμπιονίκη, με την Σοφία Μπεκατώρου να κατονομάζει τον υπεύθυνο για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη!
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η πρώην Ολυμπιονίκης «έδειξε» το ποιος ευθύνεται για τη σεξουαλική παρενόχληση στα 21 της χρόνια.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για πολύ ισχυρό παράγοντα του συγκεκριμένου αθλήματος με ιδιαίτερα υψηλές θέσεις και δύναμη. Δεν έχει μάλιστα αποχωρήσει, αλλά το αντίθετο φέρεται να είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας εδώ και 30 χρόνια.
Ισως και για το λόγο αυτό να δικαιολογείται η απαράδεκτη ανακοίνωση της ΕΙΟ που σχεδόν… ζητούσε τα ρέστα από την Μπεκατώρου.
Είναι μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με την Σοφία Μπεκατώρου να ανοίγει την καρδιά της και να καταγγέλλει την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη.
Την ίδια στιγμή η Σοφία Μπεκατώρου απάντησε στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας που χαρακτήρισε την καταγγελία της ως «δυσάρεστο περιστατικό» και την προέτρεψε να κατονομάσει το πρόσωπο.
Η Ολυμπιονίκης μίλησε στην εκπομπή Open Sports και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Απλά ήθελα να πω ότι η Ομοσπονδία με τον τρόπο που απάντησε, όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τους λόγους για τους οποίους δε μίλησα. Θεωρώ απαράδεκτο ένας φορέας να απαντάει κατά αυτό τον τρόπο μετά από τόσο σοβαρή καταγγελία. Το άλλο που θα σας απαντήσω είναι για την αγάπη του κόσμου. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί τα μηνύματα που λαμβάνω είναι πάρα πολύ υποστηρικτικά και ενθαρρυντικά. Εύχομαι και ζητάω από όποια κοπέλα από τον χώρο μας έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο, να βγει να το δηλώσει και εγώ θα τη στηρίξω με κάθε τρόπο».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Μετά από συγκλονιστικό ματς στην Πολωνία που κρίθηκε στις δύο παρατάσεις, ο Άρης Betsson επικράτησε της Σλασκ στην Πολωνία με 113-107 και παρέμεινε ζωντανός για πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup
Με τον Βασίλη Τολιόπουλο να έχει 21 πόντους και 5 ασίστ, στην καλύτερη εμφάνισή του με τα «πράσινα», ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε εύκολα της Μπασκόνια (93-74) για βελτιώσει το ρεκόρ του στο 14-9.