Η Μπεκατώρου κατονόμασε τον παράγοντα που την κακοποίησε σεξουαλικά
Σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με την Σοφία Μπεκατώρου να κατονομάζει τον υπεύθυνο για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη.
Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν πλέον οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις στην σοκαριστική υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου.
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες μετά τις καταγγελίες της πρώην Ολυμπιονίκη, με την Σοφία Μπεκατώρου να κατονομάζει τον υπεύθυνο για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη!
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η πρώην Ολυμπιονίκης «έδειξε» το ποιος ευθύνεται για τη σεξουαλική παρενόχληση στα 21 της χρόνια.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για πολύ ισχυρό παράγοντα του συγκεκριμένου αθλήματος με ιδιαίτερα υψηλές θέσεις και δύναμη. Δεν έχει μάλιστα αποχωρήσει, αλλά το αντίθετο φέρεται να είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας εδώ και 30 χρόνια.
Ισως και για το λόγο αυτό να δικαιολογείται η απαράδεκτη ανακοίνωση της ΕΙΟ που σχεδόν… ζητούσε τα ρέστα από την Μπεκατώρου.
Είναι μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με την Σοφία Μπεκατώρου να ανοίγει την καρδιά της και να καταγγέλλει την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη.
Την ίδια στιγμή η Σοφία Μπεκατώρου απάντησε στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας που χαρακτήρισε την καταγγελία της ως «δυσάρεστο περιστατικό» και την προέτρεψε να κατονομάσει το πρόσωπο.
Η Ολυμπιονίκης μίλησε στην εκπομπή Open Sports και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Απλά ήθελα να πω ότι η Ομοσπονδία με τον τρόπο που απάντησε, όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τους λόγους για τους οποίους δε μίλησα. Θεωρώ απαράδεκτο ένας φορέας να απαντάει κατά αυτό τον τρόπο μετά από τόσο σοβαρή καταγγελία. Το άλλο που θα σας απαντήσω είναι για την αγάπη του κόσμου. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί τα μηνύματα που λαμβάνω είναι πάρα πολύ υποστηρικτικά και ενθαρρυντικά. Εύχομαι και ζητάω από όποια κοπέλα από τον χώρο μας έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο, να βγει να το δηλώσει και εγώ θα τη στηρίξω με κάθε τρόπο».
Ο Ματίας Λεσόρ με ένα ιδιαίτερο story στο instagram απάντησε εμμέσως στον Μίσκο Ραζνάτοβιτς σε όσα είπε ο γνωστός ατζέντης για το τέλος της συνεργασίας τους.
Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (11/2) από την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Βάσκος τεχνικός έστειλε το μήνυμά του για τη «χρυσή» αυτή περίοδο.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη και τη Euroleague - Οι οικονομικές απαιτήσεις του Αμερικανού και το... beef με τον Κέντρικ Ναν
Το Final Four γίνεται φέτος στην Αθήνα και ήδη έχουν ξεκινήσει να διατίθενται τα πρώτα εισιτήρια με τις τιμές ωστόσο να έχουν ξεφύγει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.