Ολυμπιακός : Δεν προπονήθηκε ο Μάρτιν, δύσκολα και με Βιλερμπάν ο Χάρισον
Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε μετά το διπλό επί της Μακάμπι, με τον Χασάν Μάρτιν να μένει προληπτικά εκτός. Ακολούθησε το πρόγραμμα ο Χάρισον, αλλά δύσκολα θα είναι έτοιμος για το ματς με τους Γάλλους.
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το Τελ Αβιβ μετά τη σπουδαία νίκη επί της Μακάμπι στην παράταση και αμέσως ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Παρασκευής κόντρα στη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ.
Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς λόγω του χθεσινού ματς και αυτού που έρχεται με τους Γάλλους, με τον Χασάν Μάρτιν να μένει εκτός προπόνησης κυρίως για προληπτικούς λόγους, καθώς έπαιξε με ενοχλήσεις κόντρα στην Μακάμπι.
Αντίθετα ο Άαρον Χάρισον που δεν είχε ταξιδέψει μαζί με την ομάδα στο Ισραήλ για το ματς με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα, όμως παραμένει αμφίβολος για το ματς με τους Γάλλους, αφού η σημερινή προπόνηση ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς και δεν ανέβασε την ένταση για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται.
Τέλος όσον αφορά τον Κώστα Παπανικολάου που επίσης δεν αγωνίστηκε στο ματς με τη Μακάμπι, συνέχισε πρόγραμμα με θεραπείες και φυσικά θα μείνει εκτός από το ματς με τη Βιλερμπάν.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Εξαιρετική αρχή για τη Μαρία Σάκκαρη στο Australian Open, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ της Λεόλια Ζανζάν και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο.
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00) στην OPAP Arena σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι χωρίς περιθώρια για απώλεια, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ, που έχει την ψυχολογία στα… ύψη.