Κακοκαιρία : Σοβαρά προβλήματα και πλημμύρες σε Σέρρες και Μενίδι
Μέσα σε λίγες ώρες δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια που παρέσυραν τα πάντα στο διάβα τους.
Πλημμύρισαν οι Σέρρες, από το πέρασμα της χθεσινής κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή.
Μέσα σε λίγες ώρες οι επαρχιακοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια που παρέσυραν τα πάντα στο διάβα τους.
Οι εικόνες ήταν πρωτόγνωρες για τη συγκεκριμένη περιοχή, που είδε τις αγροτικές καλλιέργειες στο Δήμο Εμμανουήλ Παππά να πνίγονται από τόνους νερού που κατέβηκαν από τον ορεινό όγκο του Μενικίου όρους και τους δρόμους να γεμίζουν με φερτά υλικά.
Η καταστροφή στους δήμους Εμμανουήλ Παππά, νέας Ζίχνης και Βισαλτίας είναι μεγάλη.
Βούλιαξε και το Μενίδι
Πολλά τα προβλήματα από τη βροχή και στο Μενίδι που βρέθηκε στο έλεος της κακοκαιρίας με τους δρόμους να είναι απροσπέλαστοι από την καταιγίδα.
Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, κηρύσσεται σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης για τους επόμενους έξι μήνες η Κοινότητα Καρίτση Δολόπων του Δήμου «Λίμνης Πλαστήρα», Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας καθώς εκεί έγιναν κατολισθήσεις.
- Ισπανία: Νέα πανωλεθρία για τους Σοσιαλιστές του Σάντσεθ σε τοπικές εκλογές – Μεγάλη αύξηση για την Ακροδεξιά
- Σχέση: Τι κάνεις όταν «χάνεσαι» στη μετάφραση;
- Αρκάς: Η καλημέρα του Φεβρουαρίου
- Ιδιοκτήτες ασφαλισμένων ακινήτων – Πώς θα «κλειδώσουν» έκπτωση 20% στον ΕΝΦΙΑ
- Σε κρίσιμη κατάσταση το κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι στην Καλλιθέα – Της έκαναν ΚΑΡΠΑ επί 40 λεπτά
- Συνταγές: Street food από σπίτι
- Ιαπωνία: Μεγάλη άνοδος στο χρηματιστήριο μετά τον εκλογικό θρίαμβο της Τακαΐτσι
- Το κλειδί για να βγάλεις χρήματα από τον χρυσό είναι η αστάθεια, λέει έμπορος πολύτιμων μετάλλων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442