Κοροναϊός – Ολλανδία : Ξεκινά το συντομότερο δυνατόν ο εμβολιασμός γιατρών
Εν μέσω της αύξησης των κρουσμάτων του κοροναϊού, τα συνδικάτα και τα νοσοκομεία ασκούν πιέσεις για τον άμεσο εμβολιασμό των εργαζόμενων πρώτης γραμμής στον τομέα υγείας
Η Ολλανδία θα ξεκινήσει τον εμβολιασμό 30.000 μελών του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού πρώτης γραμμής το συντομότερο δυνατόν, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας, καθώς η κυβέρνηση δέχεται επικρίσεις επειδή βρίσκεται πίσω από άλλες χώρες της ΕΕ ως προς την έναρξη του προγράμματος εμβολιασμού κατά του κοροναϊού.
Προηγουμένως η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει ότι το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού θα ξεκινούσε στις 8 Ιανουαρίου, το αργότερο σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ.
Πρώτοι προβλέπεται να εμβολιαστούν οι εργαζόμενοι σε οίκους ευγηρίας, σε ιδρύματα για άτομα με ειδικές ανάγκες και οι νοσηλευτές που φροντίζουν ασθενείς κατ’ οίκον, εκτός από το νοσοκομειακό προσωπικό.
Ωστόσο, ακόμη παραμένει ασαφές πότε θα γίνουν αυτοί οι εμβολιασμοί με το υπουργείο να αναμένεται να δώσει διευκρινίσεις την Δευτέρα.
Εν μέσω της αύξησης των κρουσμάτων του κοροναϊού, τα συνδικάτα και τα νοσοκομεία ασκούν πιέσεις για τον άμεσο εμβολιασμό των εργαζόμενων πρώτης γραμμής στον τομέα υγείας.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας