Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις όπου βρίσκονται τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος και θα ενημερωθεί από τα στελέχη του Λ.Σ. για τη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων
Τη Λέσβο επισκέπτεται σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις όπου βρίσκονται τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος και θα ενημερωθεί από τα στελέχη του Λ.Σ. για τη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων.
Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την προσωρινή Δομή Φιλοξενίας Αιτούντων Ασύλου, στο Μαυροβούνι, ενώ μετά θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην 98 ΑΔΤΕ, όπου και θα ακούσει και τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.
Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.