Σε «Τζάνειο» και «Μεταξά» την παραμονή της πρωτοχρονιάς η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά
Η μουσική δράση θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των μέτρων αποφυγής της διασποράς του covid-19.
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά θα βρεθεί κοντά στους ασθενείς, στο ιατρικό, στο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των Νοσοκομείων της πόλης, «Μεταξά» και «Τζάνειο», την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 11:00 και στις 12:00 αντίστοιχα, με μία μουσική δράση, στα προαύλια των δύο Νοσοκομείων.
Η πρωτοβουλία αυτή είναι μια έκφραση αλληλεγγύης και στήριξης, αυτές τις γιορτινές ημέρες, στους ασθενείς, αλλά και σε εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης και μοχθούν καθημερινά, υπηρετώντας το υπέρτατο αγαθό της υγείας.
Η μουσική δράση θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των μέτρων αποφυγής της διασποράς του covid-19.
- Καιρός: Τετραήμερο ουκρανικό ψύχος θα σαρώσει τη χώρα – Η εξέλιξη των χιονοπτώσεων ανά περιοχή
- Εϊναι οι πιπεριές «ασπίδα» για το ανοσοποιητικό μας;
- Ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη – Η «Ιθάκη» βάζει σε κίνηση Ανδρουλάκη και Φάμελλο
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
- Η μείωση φόρων αντισταθμίζει στις ΗΠΑ τα οφέλη από τους δασμούς
- Φοινικούντα: «Αν βρουν πάνω σου το όπλο ή σε σπίτι, αμάξι, τελείωσε το παραμύθι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)




































































![Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/sheinbaum321-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442