Νορβηγία : Παρατείνεται ως τις 29 Δεκεμβρίου η απαγόρευση πτήσεων από τη Βρετανία
Το Όσλο επέβαλε αυτήν την απαγόρευση στις 21 Δεκεμβρίου, αφού έγινε γνωστό ότι αυτή η παραλλαγή του SARS-CoV-2 εξαπλώνεται ταχύτατα στη Βρετανία.
Η Νορβηγία παρέτεινε μέχρι και τις 29 Δεκεμβρίου την απαγόρευση των πτήσεων από τη Βρετανία, λόγω της νέας μετάλλαξης του κοροναϊού, ανακοίνωσε το υπουργείο υγείας σήμερα.
Το Όσλο επέβαλε αυτήν την απαγόρευση στις 21 Δεκεμβρίου, αφού έγινε γνωστό ότι αυτή η παραλλαγή του SARS-CoV-2 εξαπλώνεται ταχύτατα στη Βρετανία.
«Είναι πιθανόν οι πτήσεις να παραμείνουν σε αναστολή μέχρι και μετά την Πρωτοχρονιά», πρόσθεσε το υπουργείο.
- Πώς μπορεί να απασχολήσει τη Euroleague ο τραυματίας Έξουμ: Όλες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του
- Περισσότερο από ένα παιχνίδι: Πώς η νέα Barbie ξορκίζει το στίγμα του αυτισμού στα παιδιά
- Από το περιβάλλον στην ισότιμη πρόσβαση: Πώς η Bayer Ελλάς επενδύει στη βιωσιμότητα με πράξεις
- Κλιμακώνουν οι αγρότες, σκέψεις και για τρακτέρ στην Αθήνα – Με ποινές απειλεί το Μαξίμου και συναντά μόνο τους «πρόθυμους»
- Ο μεγάλος τελικός του Super Cup: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός «μονομαχούν» για τον τίτλο
- Σέρρες: Νέα ερωτήματα για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 17χρονου – Ερευνάται η εμπλοκή και άλλων προσώπων
- Αγορά εργασίας: Για ποιες θέσεις γίνονται προσλήψεις από τις επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
- Γιώργος Θεοφάνους: «Ο γιος μου ήταν στο πανεπιστήμιο που έγινε το μακελειό στην Αμερική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442