Απογοητευμένος ήταν μιλώντας στην κάμερα της NOVA ο Σάσα Βεζένκοφ μετά την ήττα από τη Φενέρ. Ο άσος του Ολυμπιακού που έκανε μεγάλο ματς και πήγε να γυρίσει μόνος του το ματς στο τέλος, στάθηκε στη διάρκεια που δεν είχε η ομάδα του.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα, όποιος είναι καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια, κερδίζει. Με επτά λεπτά μπάσκετ δεν αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε τρομερά ποσοστά ευστοχίας, αλλά μετά τίποτα. Πάνω κάτω έγινε ότι και με την Βαλένθια, δεν ήμασταν σκληροί, με τη διαφορά ότι εδώ αντιδράσαμε στο τέλος.
Δεν έχουμε δείξει φέτος ότι βάζουμε 100 πόντους για να μην μας νοιάζει η άμυνα. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα για να κερδίσουμε και όταν δεν το κάνουμε, χάνουμε. Κάναμε ένα καλό επτάλεπτο, μπήκαμε στο παιχνίδι αλλά χάσαμε 2-3 φάσεις στο τέλος και ηττηθήκαμε».
Για το αν αυτή η ήττα ήταν χειρότερη κι από εκείνη με τη Βαλένθια: «Η Φενέρ έχει πολλούς καλούς παίκτες, αλλά ήταν σε κακή κατάσταση τελευταία και δεν το εκμεταλλευτήκαμε, επί 32-33 λεπτά δεν κάναμε τίποτα. Έπρεπε να μπούμε πιο δυνατά. Έτσι δεν έχουμε ελπίδες για κάτι παραπάνω.
Όποιος κοιτά μακροπρόθεσμα, την πατάει. Αυτό που μας νοιάζει τώρα είναι το επόμενο παιχνίδι. Τώρα παίζουμε με μία ομάδα που είναι τελευταία στην βαθμολογία, αλλά έχει πάρα πολύ ταλέντο».
Ένα από τα πιο «χορταστικά» ημίχρονα που έχουμε δει φέτος έλαβε χώρα στο Μόναχο, καθώς Μπάγερν και Ρεάλ σημείωσαν πέντε γκολ σε 45 λεπτά (2-3) στον επαναληπτικό για τους «8» του Champions League.
Με 4 γκολ του Ζαλάνκι και από 3 των Κάκαρη, Νικολαΐδη και Παπαναστασίου, ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με με 22-13 τον Πανιώνιο εκτός έδρας και πέτυχε την 21η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 πόλο.
Ο Γκιουλέρ επωφελήθηκε από το «δώρο» του Νόιερ και άνοιξε το σκορ (1-0) για τη Ρεάλ στα 34 δευτερόλεπτα, όμως ο Πάβλοβιτς με κεφαλιά από κόρνερ του Κίμιχ έκανε το 1-1 στο 6′.