Απογοητευμένος ήταν μιλώντας στην κάμερα της NOVA ο Σάσα Βεζένκοφ μετά την ήττα από τη Φενέρ. Ο άσος του Ολυμπιακού που έκανε μεγάλο ματς και πήγε να γυρίσει μόνος του το ματς στο τέλος, στάθηκε στη διάρκεια που δεν είχε η ομάδα του.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα, όποιος είναι καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια, κερδίζει. Με επτά λεπτά μπάσκετ δεν αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε τρομερά ποσοστά ευστοχίας, αλλά μετά τίποτα. Πάνω κάτω έγινε ότι και με την Βαλένθια, δεν ήμασταν σκληροί, με τη διαφορά ότι εδώ αντιδράσαμε στο τέλος.
Δεν έχουμε δείξει φέτος ότι βάζουμε 100 πόντους για να μην μας νοιάζει η άμυνα. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα για να κερδίσουμε και όταν δεν το κάνουμε, χάνουμε. Κάναμε ένα καλό επτάλεπτο, μπήκαμε στο παιχνίδι αλλά χάσαμε 2-3 φάσεις στο τέλος και ηττηθήκαμε».
Για το αν αυτή η ήττα ήταν χειρότερη κι από εκείνη με τη Βαλένθια: «Η Φενέρ έχει πολλούς καλούς παίκτες, αλλά ήταν σε κακή κατάσταση τελευταία και δεν το εκμεταλλευτήκαμε, επί 32-33 λεπτά δεν κάναμε τίποτα. Έπρεπε να μπούμε πιο δυνατά. Έτσι δεν έχουμε ελπίδες για κάτι παραπάνω.
Όποιος κοιτά μακροπρόθεσμα, την πατάει. Αυτό που μας νοιάζει τώρα είναι το επόμενο παιχνίδι. Τώρα παίζουμε με μία ομάδα που είναι τελευταία στην βαθμολογία, αλλά έχει πάρα πολύ ταλέντο».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.
Λίγες ώρες μετά τη γκέλα της Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε επίσης «άσφαιρη» κόντρα στη Σάντερλαντ (0-0) και έμεινε στο -4 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ – Χωρίς γκολ και το Μπρέντφορντ-Τότεναμ (0-0)
Όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ ισραηλινού Μέσου η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει μπει δυναμικά στο «κόλπο» για την απόκτηση του Ταϊρίκ Τζόουνς, τον οποίο θέλει και ο Ολυμπιακός.
Το γκολ του Ζέλσον Μάρτινς στο ματς του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν φιγουράρει μεταξύ των κορυφαίων του Champions League για το 2025, όπως τα συμπερIέλαβε η UEFA.