Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια και δράμα : Αυτά είναι οι μεγαλύτερες drama queens που θα κουράσουν τους πάντες

Ζώδια και δράμα : Αυτά είναι οι μεγαλύτερες drama queens που θα κουράσουν τους πάντες

Καλό το δράμα, αλλά για να το βλέπει κανείς μέσα από τις σειρές και τις ταινίες, όχι μέσα από τις σχέσεις του

Κάθε ζώδιο έχει συγκεκριμένα και ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Αυτό ωστόσο δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ορισμένα ζώδια που έχουν την τάση να δημιουργούν δράμα με τα πάντα.

Καρκίνος

Είναι drama queen. Είτε θα έχει να κάνει με γκρίνια που θα συνδυάζεται με δράμα. Είτε θα έχει να κάνει με ζήλια και ανασφάλεια που θα συνδυάζεται με δράμα. Γενικά έχει την τάση να εκφράζεται με συναισθηματικές εξάρσεις.

Η κυκλοθυμία του είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό που ενισχύει αυτήν τη συμπεριφορά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι όποιες «σκηνές» του να είναι υπερπαραγωγή. Άμα κλάψει, θα κλαίει πολύ, άμα ζηλέψει θα ζηλέψει πολύ κι άμα νευριάσει θα πρέπει να βρεις καράβι να φύγεις.

Λέων

Όση αυτοπεποίθηση και να δείχνει ότι έχει, άλλη τόση στην πραγματικότητα δεν έχει. Θέλει συνέχεια την επιβεβαίωση από τους άλλους και αυτό τον κάνει να εξαρτάται συνέχεια από το τι θα πούνε οι άλλοι.

Θα κάνει υστερίες και δράμα όταν θα θέλει να περάσει την άποψή του έντονα, σε σημείο που θα θέλει χειριστικά να πείσει τον άλλον για αυτό που λέει.

Επειδή ζηλεύει και είναι πολύ κτητικός και περήφανος, δεν υπάρχει περίπτωση να μη διεκδικήσει την αλήθεια του με στόμφο και τουπέ. Μπορεί να παριστάνει τον ήρεμο, αλλά στην πραγματικότητα προξενεί δράμα με τα πάντα.

Σκορπιός

Είναι ώρες ώρες τόσο υπερβολικός, που ακόμη και οι πιο κοντινοί του άνθρωποι κουράζονται. Συναισθηματικά έχει αρκετές ανασφάλειες, ζηλεύει με τους πάντες και δεν πρόκειται να αποφύγεις την ανάκριση. Δράμα θα κάνει όταν θα νιώθει πληγωμένος συναισθηματικά και θα συνοδεύεται με έντονο κλάμα και δυσαρέσκεια.

Γενικά όταν νευριάζει έχει την τάση να φωνάζει πολύ. Μπορεί να πει «μεγάλα» λόγια, αλλά πρακτικά δεν κάνει τίποτα απολύτως. Του αρέσει το δράμα γιατί έτσι «ξεσπάει» και ηρεμεί με τον εαυτό του περισσότερο. Όμως μπορεί να κουράσει τον άλλον και ειδικά τον σύντροφό του, καθώς απαιτεί να είναι συνέχεια δίπλα του.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024