Ο ΕΣΑΚΕ έκανε γνωστό το πρόγραμμα της Basket League μέχρι και την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος το οποίο θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια των εορτών.
Τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν είναι: ΑΕΚ – Άρης (20/12, 17:00) για την 8η αγωνιστική, Προμηθέας – Περιστέρι (26/12, 17:00) για την 9η αγωνιστική, Περιστέρι – ΠΑΟΚ (3/1, 17:00) για την 10η αγωνιστική και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – ΑΕΚ (10/1, 20:00) για την 11η αγωνιστική.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Χιμένεθ στο σημερινό (25/1, 16.00) εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ενώ το ντεμπούτο του ως βασικός αναμένεται να κάνει ο Χόνγκλα.